Odvoz kosovnega odpada bomo izvajali po sistemu »na poziv« oziroma enako, kot smo ga v letu 2019. To pomeni, da lahko enkrat na leto naročite brezplačni odvoz  kosovnega odpada v skupni količini 3m3. Naročila sprejemamo na telefonskih številkah 01/835 90 80 in 01/836 11 38 oziroma na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Brezplačni odvoz kosovnega odpada velja izključno za gospodinjstva, ki redno plačujejo smetarino.

Naprošamo vas, da pri oddaji naročila odvoza kosovnega odpada podate podatke o naročniku in navedete dejansko količino in vrsto odpadkov. Najkasneje v roku štirinajst dni od prejetega naročila vas bomo poklicali in vam sporočili točen datum in približno uro odvoza vaših odpadkov. Na dogovorjeni dan boste pripravili odpadke za odvoz.

V primeru, da boste imeli odpadkov več kot 3m3, se bo razlika zaračunala po veljavnem ceniku.

 

Vse občane, ki vozite odpadke v naš Zbirni center naprošamo, da se držite uradnih ur Zbirnega centra in da ne puščate odpadkov na dvorišču. Opozarjamo vas tudi, da mora biti odpadek, ki ga pripeljete v Zbirni center pravilno pripravljen za oddajo (embalaža od bal za seno – čista, salonitne plošče – zložene na paleti in ovite s folijo, avtomobilske pnevmatike ločene od platišč, električna in elektronska oprema nepoškodovana (škodljivi izpusti v okolje)…)

 
 
 
 
 

©2012 Komunala Ribnica | izdelava MaNiS