Slide O nas

Zaposlitev

Razpisujemo prosto delovno mesto: STROJNIK TGM

 

Iščeš dolgoročno in stabilno zaposlitev? Rad upravljaš s stroji TGM in tovornimi vozili. Potem ne odlašaj, pošlji nam svojo prijavo in se pridružite naši ekipi! K sodelovanju vabimo STROJNIKA TGM. Zadolžen bo za upravljanje s stroji TGM ter upravljanje tovornih in specialnih tovornih vozil, itd.

 

Rok za prijavo kandidatov je do 15.12.2023.

 

Svojo prošnjo pošljite po pošti na Komunala Ribnica d.o.o., Goriča vas 11a, 1310 Ribnica ali na e-pošto info@komunala-ribnica.si.

 

Dodatne informacije o objavljenem delavnem mestu dobite na povezavi: https://www.ess.gov.si/iskalci-zaposlitve/iskanje-zaposlitve/iskanje-dela/?idp=3072512/#/pdm/3072512

K sodelovanju vabimo osebe za občasno opravljanje dela preko študentskega servisa. Delo poteka  v vseh komunalnih dejavnostih in sicer vzdrževanje cest, odvoz odpadkov, urejanje zelenic, praznjenje greznic, delo čistilke/čistilca,… obenem je odlična priložnost za spoznanje samega poteka dela.

 

Za opravljanje dela je potrebno imeti napotnico študentskega servisa.

 

Vse informacije dobite na gsm št. 041 894 611 g. Dejan Bojc.

K sodelovanju vabimo osebe, ki bi bile pripravljene opravljati spremstvo pri pogrebih, in sicer po »Pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela«.

Vse informacije dobite na sedežu Komunale Ribnica ali na tel. št.: 01/835-90-80.

Skip to content